Telefonpassning

Det är enkelt att komma igång med telefonpassning. När ni kan och vill svara så fungerar er telefoni precis som vanligt. Om ni vid något tillfälle inte har möjlighet att svara själv – vid hög belastning, kundbesök, möten med mera – så kopplar ni bara över samtalen till oss. Våra kommunikatörer står alltid tillgängliga och tar emot era kunder. Vi kan hänvisa kunderna (adresser, telefonnummer, hemsidor m.m.) eller ta ett meddelande så återkommer ni själva till kunderna när det passar er. Givetvis får ni meddelandet på det sätt ni själva föredrar – som SMS direkt till mobilen eller e-post.

telefon

Varje missat samtal riskerar innebära en förlorad kund, och med telefonpassning finns ni alltid tillgängliga – även när ni inte är det. Till skillnad från en telefonsvarare kan vi erbjuda en hög nivå av personlig service och ett trevligt bemötande för varje enskild kund. Med vår telefonpassning missar ni färre samtal, etablerar en god kontakt med varje kund, gamla som nya, och kan erbjuda samma tillgänglighet och service som de allra största företagen. Väljer ni oss får ni det dessutom till marknadens lägsta priser – garanterat!

Med vår telefonpassning är det ni själva som sätter ramarna. Vi skalar upp och ner efter era behov och utan att göra avkall på kvaliteten. Om ni vill använda oss som en extern växel som hanterar alla era samtal, och vidarekopplar kunderna till rätt person direkt, så går det givetvis utmärkt, och föredrar ni att bara koppla över ett par samtal när ni går på fredagsfika är det inte heller några problem. Ni kan själva utforma både tjänstens omfattning och uppdatera den information vi har om ert företag – exempelvis om någon hos er går på semester – enkelt och smidigt i en vanlig webbläsare.

På senare år har allt fler aktörer dykt upp på marknaden för telefonpassning. Konkurrens är som bekant alltid bra – men man kan inte kompensera för vad som helst med lägre priser. Vår tio år långa erfarenhet av telefonpassning, till exempel. Eller de tiotusentals kundkontakter vi hanterar årligen. Men lyckligtvis behöver man inte välja mellan bra priser och hög kvalitet – vi erbjuder nämligen en unik lägsta pris-garanti så att du alltid kan vara säker på att du får det bästa av båda världar!

Vill du veta mer?

Ditt namn

Din e-postadress

Meddelande