Trainplanet.com öppnar Europa för svenska tågresenärer

Nu lanseras Trainplanet.com, som gör det enklare än någonsin att boka tåg i hela Europa. Den nya sajten gör det för första gången möjligt att boka tusentals tåg i upp till 31 länder på nätet.


Intresset för resande med tåg har ökat rekordartat under det senaste åren. Trots det så är det fortfarande tidskrävande att boka tågresor utanför Sverige. För att boka internationella resor har det fram tills nu varit nödvändigt att gå genom en resebyrå och få resan bokad av en specialist.

Med den nya sajten Trainplanet.com kommer resenärer själva kunna boka sina resor över hela Europa på nätet. Bakom satsningen står CrewCom AB som även driver Tågbokningen.se, den ledande resebyrån för tågresor.

Vi tar i och med Trainplanet ett stort kliv framåt, inte bara för oss utan för hela branschen och alla resenärer som föredrar att ta tåget, kommenterar Ufuk Ergovan, VD. Den uppenbara fördelen är förstås att vi kommer ha det största utbudet, men en annan stor fördel är att vi har en unik kunskap om och från tågbranschen, som vi nu digitaliserar i form av smarta tekniska lösningar.

Trainplanet lanseras officiellt den 12 augusti, men redan den 24 maj öppnar en enklare version av sajten för allmänheten. I den första versionen släpps en interaktiv reseplanerare, där resenärer snabbt och smidigt kan planera sina resor, och få en offert via e-post.

Visa som PDF

För mer information, vänligen kontakta
Ufuk Ergovan, VD CrewCom AB,
Tfn: 063 663 55 94,
E-post: ufuk.ergovan@crewcom.se

CrewCom AB driver sedan 2015 Tågbokningen, som är Sveriges första och ledande renodlade tågresebyrå. Tack vare innovativa lösningar och ett starkt kundfokus har Tågbokningen på mycket kort tid vuxit från en liten och nischad verksamhet till det självklara alternativet för tågresor, både på nätet och över traditionella kontaktvägar. Årligen förmedlar Tågbokningen tiotusentals tågbiljetter och resekort för resor i och utanför Sverige till svenska resenärer.